Vacature voorman hekwerk monteur

Wil jij werken bij een jong en snelgroeiend hoveniersbedrijf waar enkel mensen met passie voor het hoveniersvak werken? Dan is dit je kans. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Voorman hekwerk monteur (m/v)

 

Wat ga je doen?

Als voorman hekwerk monteur geef je sturing aan je collega’s in het plaatsen van sierhekken, hekwerken en schuttingen. Je collega’s zijn professionals die staan voor visie en kwaliteit met passie voor het vak. Daarnaast ga je ook zelf hekwerken plaatsen bij bedrijven en particulieren in Oost-Nederland. Je registreert de uren en materialen en stuurt bij waar nodig. Door je kennis van materialen en je ervaring in als hekwerk monteur kun je de wensen van een klant omzetten naar een perfecte afscheiding.

 

Wat vragen we van jou?

We zoeken iemand met een passie voor het vak. Daarnaast beschik je over een BE rijbewijs, een VCA certificaat en leidinggevende capaciteiten. Je bent klantgericht, hebt een zelfstandige houding en kunt tekeningen en werkomschrijvingen lezen. Verder ben je creatief, klantvriendelijk, heb je oog voor detail en durf je je verantwoordelijkheid te nemen.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende baan bij een professioneel hoveniersbedrijf. We bieden een goed salaris met groei mogelijkheden. Je valt onder de CAO voor hoveniers.

 

Zie jij het zitten om aan de slag te gaan als voorman hekwerk monteur bij Marquette Groen? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel dan met Gert via 06-57872590 of stuur een e-mail!

Solliciteer!