Tuinonderhoud

Een tuin is na aanleg nog niet direct zo mooi als hij uiteindelijk in potentie kan worden. Daar is onderhoud voor nodig, zodat alles uitkomt volgens plan. Marquette Groen heeft de vakkennis in huis om uw tuin naar dat gewenste resultaat te brengen. Of dit nu om de tuin van uw bedrijf, zorginstantie, ziekenhuis, sportclub of huis gaat, wij leveren de gewenste kwaliteit. We hebben naast onze vakkennis ook het benodigde materiaal om uw tuin op het hoogste niveau te brengen en behouden.

Kwaliteit en efficiëntie

Marquette Groen is de beste keuze voor uw tuinonderhoud omdat wij kwaliteit leveren en streven naar snel en efficiënt werken. Hierdoor heeft u onze buitenmensen zo min mogelijk in de tuin en kunt u maximaal van de tuin genieten. Onze onderhoudsploegen zijn continu op pad om onze klanttuinen te onderhouden. We stellen het onderhoudscontract naar wens samen voor u. Zo kunt u kiezen voor wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks onderhoud. Daarnaast kunt u aangeven dat u zelf het gras maait of dat Marquette Groen juist alleen het gras maait. Alles is naar wens samen te stellen.

Ook voor eenmalig onderhoud

Naast het regelmatige onderhoud is het ook mogelijk om Marquette Groen in te schakelen voor die ene grote klus. Misschien het snoeien van hagen of het verwijderen van de coniferen, heesters en bomen. Marquette heeft de nodige gereedschappen om ook de zware klussen snel uit te voeren en u hoeft alleen maar te genieten op uw vrije zaterdag.

Onderhoud bedrijfstuinen, inclusief gladheidsbestrijding

Een professioneel aangelegde tuin bij uw bedrijfspand heeft vanzelfsprekend onderhoud nodig. Wij zorgen daarvoor. Van voorjaar-, zomer- en najaarsbeurt tot complete onderhoud. Zo zorgen we dat uw buitenruimtes altijd in topconditie zijn. Bovendien kunnen wij ook uw gevels en bestratingen reinigen en uw goten schoonmaken. Alles voor een representatieve uitstraling!

offerte aanvragen