Over ons

Marquette Groen bestaat sinds 2012 als dochteronderneming van Marquette B.V. We zijn voor bedrijven en particulieren in Oost-Nederland een creatieve inrichter van tuinen, buitenruimtes en grootgroen. Marquette Groen heeft naam verworven in de regio Twente door vakgerichtheid, flexibiliteit en kwaliteit te leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Met goed materiaal en materieel komen we tot een goed eindresultaat.

We zijn een sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en tuinonderhoud. Onze gepassioneerde vakmensen creƫren buitenruimtes voorzien van de juiste uitstraling, waar ruimte is voor creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan. Dat doen we professioneel, met oog voor detail en altijd met groene vingers!

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen doen we meer. We zijn een veelzijdig groenbedrijf met een grote diversiteit aan diensten. Zo onderhouden we de groenvoorziening van enkele vakantieparken in Overijssel en zijn we tijdens de wintermaanden 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor sneeuwruimen, strooien en gladheidsbestrijding.

Solliciteer!